Wanneer klanten vragen, “hoeveel kost een advocaat,” het antwoord kan variĆ«ren van $ 50 tot $ 1000 of meer per uur. Maar als je geconfronteerd wordt met een juridische kwestie, het werken met een advocaat is zeer nuttig en kan invloed hebben op de uitkomst van de zaak. Voor het inhuren van een advocaat, moet u met hem of haar praten over honorarium schema’s, forfaitaire versus facturering per uur, retainer vs onvoorziene kosten, en een honkbalveld schatting van de totale kosten op basis van de zaak.

De realiteit is dat de diensten van advocaten niet goedkoop zijn, ongeacht het type rechtszaak waarmee u wordt geconfronteerd. Zelfs eenvoudige gevallen kan kosten enkele duizenden dollars, en de vergoedingen voor meer complexe zaken kan snel wedijveren met de prijs van een kleine luxe auto. Als je bedenkt hoeveel een advocaat kost, denk na over hoeveel je te besteden hebt en wat het resultaat waard is voor jou.

Bijvoorbeeld, als je denkt over het nemen van juridische stappen tegen een lokaal bedrijf dat niet goed repareren van uw koelkast, heb je genoeg geld beschikbaar om een erfrecht advocaat in te huren, presenteren bewijs, en krijg de rechter om te beslissen in uw voordeel? Zelfs als u genoeg geld hebt, zijn de totale kosten van het vervangen van de koelkast of het laten repareren door iemand anders de afweging waard?

Als u besluit om verder te gaan met juridische stappen, of u hulp nodig hebt met een juridische aangelegenheid, vraag dan alle potentiƫle advocaten die je ontmoet met over hun facturering praktijken en vergoedingen. Als de advocaat is niet bereid om de kosten met u te bespreken, het is een teken van slechte klantenservice.